
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
بیلی کاتن یک «لمس عصر جدید» به رستوران بریجز در منهتن اضافه می کند
بیلی کاتن یک «لمس عصر جدید» به رستوران بریجز در منهتن اضافه می کندبیلی کاتن، طراح نیویورکی، ارجاعات هنر دکو، آینده نگر و وحشیانه را در داخل این رستوران در منهتن پایین آورده است.
کاتن برای اولین فضای داخلی رستوران در دو دهه فعالیت خود، بریج را به عنوان ادای احترام به رستوران های کوچک پر جنب و جوش پاریس طراحی کرد و در عین حال «شخصیت نیویورکی» فراوانی را در خود جای داد.

تیم رستوران گفت: «این فضا تاریخ هنر دکو را با لبه های نوآورانه تر و آینده نگر ترکیب می کند و فضایی را با تمام جذابیت های قدیمی بسیاری از رستوران های کلاسیک پاریس و نیویورک ایجاد می کند – اما با یک پیچ و تاب فراموش نشدنی عصر جدید».
این رستوران فرانسوی باسکی که به دلیل موقعیت مکانی اش در محله چینی ها بین ورودی پل های بروکلین و منهتن، متعلق به سرآشپز سم لارنس و اپراتور نیکلاس موشل، با کارگردانی خلاقانه ژوزفین استوارت است.

پارتیشن های شیشه ای اطراف دهلیز ورودی تحت تأثیر معماری برج های توسعه بروتالیستی نزدیک چاتم طراحی شده توسط معمار ژاپنی-آمریکایی جورج شیماموتو است.
شکافی در آجر شفاف به میله ای منتهی می شود که تقریباً تماماً از چوب گیلاس تشکیل شده است و دارای جزئیات لبه منحنی است.

روبروی آن، یک جفت غرفه که از همان نوع چوب ساخته شده بود و با کوسن های چرمی سیاه پوشیده شده بود، روی دیوار سیمانی قرار داشت.
پارتیشن شیشه ای دیگر ورودی ناهارخوری 50 نفره اصلی را مشخص می کند، جایی که روکش های چرمی مشکی در سراسر ضیافت ها در امتداد دیوارها تکرار می شود. در اینجا، کاغذ دیواری ساده و بافت دار از Gracie Studios، بتن بافت نما را بازتاب می دهد.
کف های بتنی صیقلی در سرتاسر فضا با کاشی های قرمز پر جنب و جوش تزئین شده اند که منعکس کننده تن های گرم چوب است که در برابر سفره های سفید ظاهر می شود.
Bridges همچنین شامل یک اتاق ناهار خوری خصوصی با ظرفیت 10 تا 14 نفر است و 12 مکان اضافی در قسمت بار موجود است.

رستوران 2300 فوت مربعی (214 متر مربع) با وسایل روشنایی کرومی روشن می شود، برخی عتیقه و برخی دیگر از استودیوی محلی Blue Green Works تهیه شده است.
طبق گفته تیم، اینها "در برابر طرح کلی طراحی فضا بازی می کنند تا یک تجربه غذاخوری منحصر به فرد و منسجم ایجاد کنند".

تازه واردان نسبتاً به صحنه آشپزی شهر نیویورک عبارتند از سان سابینو در دهکده غربی و سیچس در چلسی.
ما اخیراً مجموعه ای از نه رستوران طراحی شده در شهر را منتشر کردیم که شامل Cucina Alba تحت تأثیر ایتالیایی، رستوران کره ای Oiji Mi و متخصص مرغ سوخاری Coqodaq می شود.
عکاسی از آدریانا گلاویانو.
منبع