بیلی کاتن یک «لمس عصر جدید» به رستوران بریجز در منهتن اضافه می کند
بیلی کاتن، طراح نیویورکی، ارجاعات هنر دکو، آیندهنگر و وحشیانه را در داخل این رستوران در منهتن پایین آورده است.
کاتن برای اولین فضای داخلی رستوران در دو دهه فعالیت خود، بریج را به عنوان ادای احترام به رستورانهای کوچک پر جنب و جوش پاریس طراحی کرد و در عین حال «شخصیت نیویورکی» فراوانی را در خود جای داد.
تیم رستوران گفت: «این فضا تاریخ هنر دکو را با لبههای نوآورانهتر و آیندهنگر ترکیب میکند و فضایی را با تمام جذابیتهای قدیمی بسیاری از رستورانهای کلاسیک پاریس و نیویورک ایجاد میکند – اما با یک پیچ و تاب فراموشنشدنی عصر جدید».
این رستوران فرانسوی باسکی که به دلیل موقعیت مکانی اش در محله چینی ها بین ورودی پل های بروکلین و منهتن، متعلق به سرآشپز سم لارنس و اپراتور نیکلاس موشل، با کارگردانی خلاقانه ژوزفین استوارت است.
پارتیشنهای شیشهای اطراف دهلیز ورودی تحت تأثیر معماری برجهای توسعه بروتالیستی نزدیک چاتم طراحی شده توسط معمار ژاپنی-آمریکایی جورج شیماموتو است.
شکافی در آجر شفاف به میله ای منتهی می شود که تقریباً تماماً از چوب گیلاس تشکیل شده است و دارای جزئیات لبه منحنی است.
روبروی آن، یک جفت غرفه که از همان نوع چوب ساخته شده بود و با کوسن های چرمی سیاه پوشیده شده بود، روی دیوار سیمانی قرار داشت.
پارتیشن شیشهای دیگر ورودی ناهارخوری 50 نفره اصلی را مشخص میکند، جایی که روکشهای چرمی مشکی در سراسر ضیافتها در امتداد دیوارها تکرار میشود. در اینجا، کاغذ دیواری ساده و بافت دار از Gracie Studios، بتن بافت نما را بازتاب می دهد.
کفهای بتنی صیقلی در سرتاسر فضا با کاشیهای قرمز پر جنب و جوش تزئین شدهاند که منعکسکننده تنهای گرم چوب است که در برابر سفرههای سفید ظاهر میشود.
Bridges همچنین شامل یک اتاق ناهار خوری خصوصی با ظرفیت 10 تا 14 نفر است و 12 مکان اضافی در قسمت بار موجود است.
رستوران 2300 فوت مربعی (214 متر مربع) با وسایل روشنایی کرومی روشن می شود، برخی عتیقه و برخی دیگر از استودیوی محلی Blue Green Works تهیه شده است.
طبق گفته تیم، اینها “در برابر طرح کلی طراحی فضا بازی می کنند تا یک تجربه غذاخوری منحصر به فرد و منسجم ایجاد کنند”.
تازه واردان نسبتاً به صحنه آشپزی شهر نیویورک عبارتند از سان سابینو در دهکده غربی و سیچس در چلسی.
ما اخیراً مجموعهای از نه رستوران طراحیشده در شهر را منتشر کردیم که شامل Cucina Alba تحت تأثیر ایتالیایی، رستوران کرهای Oiji Mi و متخصص مرغ سوخاری Coqodaq میشود.
عکاسی از آدریانا گلاویانو.