ریادهای مراکشی در فضای داخلی کاشی کاری شده رستوران زیزو در لس آنجلس تأثیر می گذارد

ریادهای مراکشی در فضای داخلی کاشی کاری شده رستوران زیزو در لس آنجلس تأثیر می گذارد

تأثیرات و مواد مراکشی یک “واحه شهری” در این رستوران لس آنجلسی ایجاد می کند که مالکان Maati Zutina و Boris Makin خودشان آن را طراحی و ساخته اند.


زیزو که در محله لینکلن هایتس واقع شده است، پروژه ای است توسط دو دوست – یک طراح صدا و یک معمار – که مهارت ها و دانش خود را ترکیب کردند تا دیدگاه مشترک خود را زنده کنند.

منطقه بار در رستوران Zizou در لس آنجلس
منطقه بار در Zizou دنج و مضمون است

این زوج یک رستوران سابق متروکه را پیدا کردند و قصد داشتند آن را بازسازی کنند، اما این ساختمان مجوزهای لازم را نداشت و باید به طور کامل تخریب می شد.

این دو نفر به Dezeen گفتند: “ما این مکان را به طور تصادفی کشف کردیم اما بلافاصله عاشق مکان نابغه آن شدیم.” هدف ما بازآفرینی همان فضایی بود که در ابتدا در این ساختمان خالی احساس می‌کردیم.»

بار با صندلی داخلی و میزهای تزئین شده مراکشی
انواع کاشی های تزئین شده به همراه میزهای تزئین شده در سراسر داخل مراکش آورده شد

آنها تصمیم گرفتند که همان ردپای، ارتفاع و طرح کلی ساختمان اصلی را حفظ کنند، سپس مفهوم داخلی را در اطراف موسیقی توسعه دهند.

زوتینا و مک کوئین در حالی که منتظر دریافت مجوز در طول همه‌گیری COVID-19 بودند، شروع به طراحی بلندگوهایی کردند که در نهایت در فضا نصب می‌شوند.

کابینت های کاشی کاری شده، بلندگوهای چوبی و دکورهای مختلف در رستوران
مالکان موتی زوتینا و بوریس مکین مفهوم رستوران را بر اساس موسیقی پایه ریزی کردند و خود سیستم صوتی را ساختند

سپس این دو به دنبال زیبایی شناسی تحت تأثیر مراکش بودند که حال و هوای فضاهای داخلی و خارجی و همچنین مواد و قطعات مبلمان را ایجاد می کرد – که بیشتر آنها بازیافت یا استفاده مجدد شدند.

آنها می‌گویند: «در حالی که قصد داریم به جذابیت اصلی مکان احترام بگذاریم، تصمیم گرفتیم پروژه خود را حول موسیقی و شادی، دو جنبه که اغلب در رستوران‌های اینجا در لس آنجلس کنار گذاشته می‌شوند، توسعه دهیم.»

ما می خواستیم یک واحه شهری به دور از خیابان های پر سر و صدا و با الهام از ریادهای مراکش ایجاد کنیم.

کاشی های Zellige دیوارها، کف و کابینت ها را می پوشانند
کاشی های Zellige مناطق وسیعی از دیوارها، کف و کابینت ها را پوشش می دهند

زوتینا و مک‌کین وقت خود را صرف تهیه مواد و آزمایش با گزینه‌های طراحی و محصول کردند و لامپ‌ها، سطوح و سایر عناصر خود را برای پر کردن فضا ایجاد کردند.

آنها گفتند: “بودجه ما برای این پروژه بسیار کم بود، اما نقطه قوت ما این بود که زمان داشتیم و هر دو می دانستیم چگونه بسازیم.”

نمایی از داخل رستوران به سمت حیاط
این رستوران غذاخوری های داخل و خارج از خانه را ترکیب می کند و یک “واحه شهری” در لس آنجلس ایجاد می کند.

محیط داخل زیزو گرم و دنج است، با نور طبیعی فراوانی که از طریق دهانه بزرگ به پاسیو وارد قسمت غذاخوری می شود.

انواع کاشی‌های زرد، سبز و قرمز در طرح‌ها و بافت‌های مختلف – که در مراکش با دست انتخاب شده و همراه با سایر اقلام دکوری حمل می‌شوند – بدون ملات بر روی دیوارها و کف‌ها نصب می‌شوند.

کابینت ها و میزها نیز کاشی کاری شده اند، در حالی که سکوهای نگهدارنده بلندگوهای چوبی بزرگ از آجر عمودی مستقیم ساخته شده اند.

در بیرون، یک گلدان سفالی در اطراف محیط به صورت پلکانی ساخته شده است، بنابراین می توان از آن برای نشستن نیز استفاده کرد.

نمای داخلی شاخ و برگ
این دو نفر تمام رستوران را خودشان طراحی و ساختند

شاخ و برگ دیوار مرزی طولانی را می پوشاند که با آجر شیشه ای ترکیب شده است که در قسمت نوار تاریک محیط نیز استفاده می شود.

صندلی‌ها و نیمکت‌های به‌سبک اواسط قرن با میزهای تزئینی و بسیار رنگارنگ مراکشی تضاد دارند.

کاشت‌ها به عنوان نشیمن برای غذاخوری در فضای باز استفاده می‌شوند
کاشت های اطراف محیط را می توان به عنوان نشیمن برای غذاخوری در فضای باز استفاده کرد

زوتینا و مک کین گفتند: «اینکه خودمان بتوانیم روی همه عناصر کاردستی کار کنیم، متحد اصلی ما در ایجاد یک نتیجه ارگانیک بود.

دیگر افزوده‌های اخیر به صحنه رستوران همیشه در حال تکامل لس‌آنجلس شامل بازار ریحان مقدس، یک رستوران کوچک تایلندی است که توسط Weiszblüth & Brown طراحی شده است، و Uchi West Hollywood، جایی که ORA از درختان خیابان افتاده شهر استفاده می‌کرد.

عکاسی توسط جردن دیگاتانو انجام شده است.

منبع

تحریریه مجله معماری و ساختمان آموس