نان جایگزین سنگ های قیمتی در جواهرات در حال افزایش سیندی شینی وو می شود
انتشار: دی 11، 1403
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

نان جایگزین سنگ های قیمتی در جواهرات در حال افزایش سیندی شینی وو می شود

نان جایگزین سنگ های قیمتی در جواهرات در حال افزایش سیندی شینی وو می شود

نان در این مجموعه جواهراتی که توسط طراح سیندی شینی وو به عنوان قصیده ای از عمل پخت و طبیعت پر جنب و جوش خمیر ایجاد شده است، تبدیل به یک عنصر گرانبها و زیبا می شود.

مجموعه Rising دارای حلقه های مجسمه سازی، سنجاق های سینه، گوشواره، دستبند و گردن بند است که همگی از خمیر نان پف کرده از ساختارهای فلزی به شکل پیچیده ساخته شده اند.

این اشکال با اجازه دادن به خمیر برای انبساط آزادانه درون نوارهای فلزی در طول تخمیر و پخت ایجاد شد.

سنجاق نان نان طلایی پف کرده سیم فلزی باگت بلند از مجموعه جواهرات Rising اثر سیندی شینی وو
ست جواهرات Rising از خمیر نان ساخته شده است

پس از پخت، نان را خشک می کنند تا شکل آن سفت شود و ظاهر خود را حفظ کند.

وو خود نوارها را طوری طراحی کرد که عملکردهای ورز دادن، کشش و تا کردن را در طول فرآیند تولید نان نشان دهد.

او سال ها تجربه پخت را در مجموعه Rising که به عنوان پروژه سال آخر خود در یک دوره کارشناسی طراحی جواهرات در سنترال سنت مارتینز در لندن ایجاد کرد، هدایت کرده است.

پرتره زنی که حلقه بزرگ حکاکی شده از دو عنصر فلزی با یک توپ از خمیر نان فشرده بین آنها پوشیده است.
جواهرات با اجازه دادن به نان برای بالا آمدن آزادانه و پختن در اطراف سازه های فلزی ساخته می شد

وو پس از آزمایش در مورد نانوایی در کودکی، گفت که در سال 2018 به طور رسمی مطالعه این صنعت را آغاز کرد و نه تنها از لذت خوردن و به اشتراک گذاشتن نان لذت برد، بلکه از آرامش ذهنی فرآیند تهیه نان نیز لذت برد.

وو به Dezeen گفت: پختن به تمرکز کامل من در هر مرحله و نظارت دقیق در هر مرحله نیاز دارد.

غوطه ور شدن کامل در فرآیند تهیه نان به من کمک می کند تا آرام شوم – می توان گفت این سرگرمی من را در طول سال ها نجات داده است.

تصویری از نیم تنه یک زن با یک گردنبند درشت ساخته شده از یک توپ خمیر پخته که در وسط توسط یک عنصر فلزی بلند توسط سیندی شینی وو فشرده شده است.
عناصر فلزی شکل خمیر را هنگام کشیده شدن و تا شدن نشان می دهد

او ادامه داد: «اگرچه ممکن است در دنیای ابتدایی خود واقع بین، سازمان یافته، سرکوب شده، مضطرب و کمال گرا باشم، اما هر زمان که احساس بحران و از دست دادن کنترل می کنم، نان پناهگاه من می شود.»

وو افزود: "این من را به دومین دنیای پخت می برد، جایی که می توانم دوباره نفس بکشم و آرامش خود را بازیابم."

بنابراین، شیرینی پزی برای من فقط یک سرگرمی نیست، بلکه یک فرار حیاتی از سختی واقعیت و راهی برای رهایی از استرس و اضطراب است.

پرتره زنی از شانه به بالا با گوشواره های ساخته شده از خمیر نان کوچک پیچیده شده در قاب سیم فلزی
نان پخته شده را برای حفظ آن خشک می کردند

هدف او از این مجموعه تقویت رابطه خود با پخت و ارتقاء مواد غذایی به سطح یک ماده زینتی، همتراز با سنگ های قیمتی بود.

وو گفت: من همیشه نان را یک کالای گرانبها و زیبا می دانستم.

"در کارم، من قصد داشتم نان نقش اصلی را که به طور سنتی توسط سنگ های قیمتی در جواهرات ایفا می کرد، ایفا کند، و از این رو روش من برای ترکیب نان با فلز تحت تاثیر تکنیک کلاسیک قرار دادن سنگ های قیمتی در سازه های فلزی است."

عکس پروفایل زنی که دستش را روی گونه اش بالا می برد. یک حلقه نقره با یک تکه کوچک خمیر نان توسط سیندی شینی وو در انگشت اشاره اش
سیندی شینی وو، طراح، نان را به جای سنگ های قیمتی سرو می کند

قاب های فلزی در آثار وو شکل های مختلفی دارند. برخی از آن ها مانند صفحات خمیر کشیده بافتی عمیق دارند، برخی مانند چین های کیک پیچیده و پیچ خورده هستند، در حالی که برخی دیگر سطحی صاف و براق ایجاد می کنند.

این طراح گفت که مطالعاتش در نانوایی او را در معرض ابزارهای فلزی و قالب های مختلف مورد استفاده برای شکل دادن به نان در سراسر جهان قرار داده است که در نهایت الهام بخش او برای آزمایش ساختارهای فلزی شد.

وو گفت: «برخلاف دستور العمل های سنتی، که قالب ها دقیقاً شکل نان را مشخص می کنند، من می خواستم خمیر آزادانه و به طور تصادفی منبسط شود و سرزندگی و زیبایی منحصربه فرد حاصل از تخمیر آن را نشان دهد.

وو امیدوار است که اشتیاق عمیق او برای این مواد در مجموعه ظاهر شود و بینندگان را ترغیب کند که دوباره به نان نگاه کنند.

عکس مچ دست فردی با دستبند درشت ساخته شده از دو تکه فلز مربع، تخت و براق نقره ای که شکل نان مانندی از خمیر پخته بین آنها فشرده شده است.
وو یک نانوای باسابقه است و تجربه خود را به پروژه آورده است

او به ویژگی هایی مانند غیرقابل پیش بینی بودن نان، تغییرات ناگهانی ناشی از عواملی مانند دما یا مدت تخمیر و نحوه "آرامش" و جمع شدن خمیر پس از شکل گیری اشاره می کند که به این غذا شخصیت منحصر به فرد و دوست داشتنی می بخشد.

وو گفت: "جنبه ای از پخت که من بیشتر از همه دوست دارم، انبساط خمیر در طول تخمیر است، که من از آن به عنوان "بالا" یاد می کنم - که نام دسته من نیز است.

"در سری Rising، هدف من این است که نشاط و انرژی ذاتی خمیر را در حین انبساط آن به تصویر بکشم و اشکال منحصر به فرد ایجاد شده توسط رشد آزاد و تصادفی آن را مستند کنم."

نمای نزدیک از سر زنی که موهایش را پشت گوشش جمع کرده است. او حلقه ای درشت از سیندی شینی وو را روی دو انگشتش می پوشد که دارای یک توپ خمیر پخته است که در وسط آن با یک عنصر فلزی بافت دار پهن شده است که به عرض دست می چرخد.
وو امیدوار است این مجموعه بینندگان را تشویق کند تا در مورد منحصر به فرد بودن نان فکر کنند

وی ادامه داد: تماشای بلند شدن خمیر فوق العاده است؛ مخمر آرام آرام آن را پر از هوا می کند و به تدریج حباب هایی روی سطح ظاهر می شود.

"برای من، این فرآیند مانند نفس کشیدن است، مانند یک نبض، که در آن هر دسته از خمیر دارای شخصیت متمایز است. این بخش از فرآیند همیشه برای من احساس بهبودی و شارژ می کند."

یکی دیگر از محصولات عرضه شده برای دوستداران نان در سال جاری، تمبر باگت است که توسط استفان هامبرت باست برای اداره پست فرانسه طراحی شده است. همراه با یک تصویر کوچک به شکل باگت، مهر خراش و بو می دهد بوی محصولات پخته شده.


منبع