با رعایت استانداردهای Industry 4.0، این مرکز بر تولید خودکار و به هم پیوسته تمرکز می کند، جایی که افراد و ماشین ها به طور هماهنگ و در عین حال به اکوسیستم آن احترام می گذارند.
Ferrero از مرکز نوآوری فنی در ایتالیا رونمایی کرد
یک مرکز نوآوری فنی جدید برای Ferrero، یکی از بزرگترین شرکت های شیرینی پزی در جهان – که به دلیل مارک های خود مانند Nutella، Kinder، Ferrero Rocher مشهور است، اکنون تکمیل شده است.
به گفته معماران، “این نشان دهنده سطح جدیدی از یکپارچگی بین معماری صنعتی، چشم انداز طبیعی، پایداری فرآیندها و رفاه کارگران است”.
مطالعه عمیق منطقه، علاوه بر عواملی مانند دلبستگی به قلمرو، طبیعت و رنگها، الهامبخش پروژه معماری Frigerio Design Group است که آنها را از طریق هندسههای انتزاعی با سایههای گرم منظرهای پاییزی تفسیر میکند. اسراحتی و راحتی حسی کلید معماری است.
مرکز جدید از عملکردهای مدیریتی و عملیاتی پشتیبانی می کند و دارای یک ساختمان اکولوژیکی 12700 متر مربعی است که nZEB (ساختمان تقریباً انرژی صفر) است و میزبان 200 کارمند خواهد بود.
گروه طراحی Frigerio به یک رویکرد معماری کند توجه کرد: جایی که پروژههایی که برای اطمینان از تأثیرات زیستمحیطی جزئی توسعه یافتهاند، طولانیمدت هستند و از منابعی از بافت محلی برای تعریف خود استفاده میکنند.
این معماری در محیط اطراف ادغام شده است و پیوندهایی با مشخص ترین عناصر مناظر معمولی لنگه ایجاد می کند، منطقه ای که توسط یونسکو به عنوان میراث جهانی تعیین شده است. آلبا همچنین خانه بزرگترین سایت تولید ایتالیایی Ferrero است.
مرکز فنی Ferrero که توسط گروه طراحی Frigerio طراحی شده است، در آلبا، در قلب منطقه Langhe ایتالیا واقع شده است.
تحریریه مجله معماری و ساختمان آموس